✔ Ontwerpen op maat

✔ Gecertificeerde lassers

✔ Directe benadering

Wanneer u interesse heeft in een carrière in de metaalbewerking, hebben wij hiervoor een vacature openstaan. Vlotstaal in Groot-Ammers zoekt medewerkers voor diverse functies binnen onze dynamische en groeiende organisatie. Als u gepassioneerd bent over metaalbewerking en uw vaardigheden wilt verbeteren, nodigen wij u uit om deze kans te grijpen.

Bent u geïnteresseerd in een vacature als metaalbewerking?

Vacature in de metaalbewerking bij een innovatief bedrijf

Wilt u van lassen uw werk maken? Als gecertificeerd lasbedrijf hebben wij altijd een vacature in de metaalbewerking openstaan en bieden wij een stimulerende werkomgeving waarin u kunt groeien en uw technische vaardigheden kunt ontwikkelen. Ons team is toegewijd aan kwaliteit en innovatie, en wij zoeken individuen die gepassioneerd zijn over metaalbewerking en die zich willen inzetten voor uitmuntendheid in hun vakgebied. Bij ons kunt u voor een van de onderstaande functies solliciteren:

Sluit u aan bij ons team en werk in een omgeving waar innovatie en kwaliteit voorop staan.

Image 1 Image 2 Image 3

Reageer op een van onze vacatures

Bij ons bedrijf zit u goed wanneer u laswerk zoekt. Wij hebben altijd een vacature in de metaalbewerking openstaan. Onze functies variëren van technische tot ondersteunende posities, alle gericht op het versterken van ons team met deskundige professionals. Bekijk onze vacatures, vind de positie die bij uw vaardigheden en ambities past en solliciteer vandaag nog.

Copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden Vlot Staal B.V.