Welke meerwaarde hebben wij als Vlotstaal ten opzichte van andere bedrijven uit onze branche? Wij leggen dat graag zo uit;

Onze belofte is dat u een kort traject van prijsopgave tot de daadwerkelijke leveringen heeft. Onze professionele gecertificeerde lassers en metaalbewerkers realiseren de meest uiteenlopende constructies. Ongeacht de afmetingen leveren wij producten af met de grootst mogelijke nauwkeurigheid. Door onze jarenlange ervaring en gestructureerde werkwijze is het voor ons geen probleem om kwalitatief hoogstaande werkstukken af te leveren, uiteraard voorzien van alle gevraagde documenten en certificaten. Tevens maken wij al jaren manufactering databooks voor onze klanten. De kwaliteit van de databooks worden keer op keer door onze klanten gewaardeerd. Snelheid en oplossingsgerichtheid zit in onze genen en je mag ons altijd aan deze belofte herinneren, zo overtuigd zijn wij van onze dienstverlening.

Voor een aantal van onze klanten in onder andere de cabine- en kassenbouw hebben wij doordachte productielijnen opgezet voor kort seriewerk en doorlopend werk.

  • "Vlotstaal is betrouwbaar, levert kwaliteit en dat met een directe benadering"

    Arjan Zijderlaan / IHC SAS Offshore
  • "Het zijn vakmensen, die hun afspraken nakomen en met beide benen op de grond staan"

    Onbekende referentie
  • "Korte lijnen, directe samenwerking en mogelijkheid om gezamenlijk een nieuwe machine te ontwerpen"

    Johan Deen / Genpower
Copyright 2023 - Alle rechten voorbehouden Vlot Staal B.V.