KWALITEIT

Wij nemen geen genoegen met laswerk dat niet perfect is, kwaliteit staat hoog in het vaandel. Daarom vinden wij het belangrijk om voor het robotlaswerk alle lasmallen zelf te maken. Deze lasmallen communiceren met de robot om menselijk falen zoveel mogelijk uit te sluiten. Vlotstaal is sterk en onderscheidend in de productie van enkele stuks (hoog)gekwalificeerd laswerk, kleine series en doorlopend werk. Dat doen wij al sinds 1999 voor een uitgebreid klantenbestand in onder andere de offshore, de petrochemie en de kranenbouw.

Uw opdracht is bij ons in goede handen, Vlotstaal ontzorgt. Met onze professionele- en gemotiveerde medewerkers, maar ook door een logisch ingerichte werkomgeving werken wij zeer concurrerend. Onze werkplaats is ingericht volgens het 5S principe waardoor alles binnen handbereik ligt. Daarnaast is Vlotstaal gecertificeerd onder NEN-EN-ISO 9001:2008 en NEN-EN-ISO 3834-2. Ook zijn onze lassers gecertificeerd volgens NEN-EN-ISO 9606-1, NEN-EN-ISO-15607, NEN-EN 15614-1, ASME IX en AWS D1.1.

ONZE KEURMERKEN

GOEDE VOORBEREIDING IS HET HALVE WERK

Voor een optimale werkvoorbereiding beschikken wij over de tekenpakketten Autocad en Inventor. Hiermee zijn wij in staat al uw tekeningen digitaal te ontvangen en te verwerken. Uiteraard kunnen onze tekenaars uw opdracht uitwerken in een 3D tekenpakket tot een sluitend ontwerp, waarna wij direct met de productie kunnen starten en daardoor tijdverlies beperken.

Onze jarenlange ervaring heeft ons vindingrijkheid gebracht, hierdoor zijn wij als geen ander in staat de meest uiteenlopende constructies af te leveren en in het verzinnen van passende oplossingen voor moeilijke vraagstukken. Onze klanten waarderen onze inbreng en visie om samen tot een mooi kwalitatief eindproduct te komen.

DOCUMENTATIE EN DATABOOKS

Indien gewenst levert Vlotstaal klantspecifiek en/of projectspecifiek een manufacturing databook / manufacturing record book (MRB) af. Hierin is alle documentatie verzameld die door de klant is gevraagd. Maatrapporten, verfrapporten, certificaten van de gebruikte staalsoorten zijn hier onderdeel van. Door dit stukje extra kwaliteit te leveren nemen wij een deel van uw administratieve taken uit handen, dat noemen wij ontzorgen.

Copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden Vlot Staal B.V.