Vlotstaal is een gecertificeerd lasbedrijf in onder meer lassen, constructiewerk, metaalbewerking en engineering. Wij bieden betrouwbaarheid en kwaliteit op het hoogste niveau. Dit blijkt onder meer uit onze NEN-EN-ISO 3834-2-certificering; het hoogst haalbare internationale erkende las-kwaliteitssysteem. Vanuit Groot-Ammers zijn wij sinds 1999 sterk in gecertificeerd laswerk op maat. We gaan geen uitdaging uit de weg en investeren in onze mensen, machines en apparatuur. Zo kunt u bij ons gecertificeerd lasbedrijf ook handspanners van Destaco bestellen.

Ons lasbedrijf is gecertificeerd in lassen en andere metaalbewerkingswerkzaamheden

Als gecertificeerd lasbedrijf zijn we gespecialiseerd in robotlassen, een vorm van lassen dat bekend staat om precisie, snelheid en herhaalbaarheid. Maar niet ieder bedrijf heeft de robotlasexpertise om dit proces effectief te benutten. Gelukkig beschikt ons lasbedrijf over een team van experts die gecertificeerd zijn in lassen en andere metaalwerkzaamheden. Hun kennis en ervaring stellen ons in staat om projecten van elke omvang en complexiteit aan te nemen. Daarnaast zijn we voortdurend op zoek naar nieuw talent. Zo hebben we momenteel diverse openstaande vacatures in de metaalbewerking voor mensen die de uitdaging aan willen gaan in een dynamische en technische omgeving.

Schakel ons in voor gecertificeerd laswerk op maat

Als gecertificeerd lasbedrijf bieden we precisie in laswerk op maat en andere metaalbewerking, belangrijk om complexe metaalconstructies te vervaardigen. Bij ons kunt u rekenen op hoogwaardige kwaliteit, aangezien onze certificering garant staat voor naleving van de strengste industrienormen. Of u nu een oplossing op maat wilt of bij ons wilt komen werken, we nodigen u uit om de mogelijkheden te verkennen. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken of solliciteer direct naar één van onze uitdagende functies in het werk binnen lassen en constructie.

Copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden Vlot Staal B.V.