✔ Ontwerpen op maat

✔ Gecertificeerde lassers

✔ Directe benadering

U zit goed bij Vlotstaal in Groot-Ammers wanneer u als ervaren lasser op zoek bent naar een vacature. Met trots hebben wij diverse vacatures openstaan voor ervaren lassers die al jarenlang rotsvaste bakens zijn in de lasindustrie. Wij staan bekend om onze hoge kwaliteitsnormen en continue streven naar innovatie. Hierbij spelen lassers een belangrijke rol, want hun expertise en vaardigheden zijn de basis van onze projecten.

Bent u geïnteresseerd in een vacature als lasser?

Waar komt u terecht als u als ervaren lasser reageert op onze vacature?

Wanneer u als ervaren lasser kiest om te reageren op onze vacature, wordt u onderdeel van een professioneel team in een gecertificeerd lasbedrijf. De lasser die bij ons gezocht wordt is verantwoordelijk voor het uitvoeren van hoogwaardige laswerkzaamheden, het interpreteren van technische tekeningen en het waarborgen van de veiligheid op de werkplek. Onze organisatie biedt uitgebreide trainingen en bijscholingsmogelijkheden om ervoor te zorgen dat de kennis van onze lassers up-to-date blijft met de nieuwste technologieën en methoden in de lasindustrie, zoals robotlassen. Wanneer u reageert op een van onze vacatures voor ervaren lassers, krijgt u de kans om uw vakmanschap te verdiepen en uit te breiden.

Image 1 Image 2 Image 3

Solliciteer op een van onze vacatures voor ervaren lassers

Overweegt u een nieuwe stap in uw carrière en voelt u zich als ervaren lasser aangesproken door onze vacature? Of bent u misschien geïnteresseerd in een van onze andere posities, zoals die van werkvoorbereider? Bekijk gerust onze openstaande vacatures voor ervaren lassers en solliciteer om bij ons te komen werken. Laat deze kans niet aan u voorbijgaan en word onderdeel van een bedrijf dat passie voor staal lassen hoog in het vaandel heeft staan.

Copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden Vlot Staal B.V.