✔ Ontwerpen op maat

✔ Gecertificeerde lassers

✔ Directe benadering

Bij Vlotstaal zijn wij middels een vacature op zoek naar een fulltime werkvoorbereider met passie voor techniek. De werkvoorbereider die bij ons komt werken, vormt de sleutel tot succesvolle projecten binnen de techniek. Laswerkzaamheden voorbereiden vereist niet alleen technisch inzicht, maar ook organisatorisch talent. Wanneer u reageert op de vacature voor een functie als fulltime werkvoorbereider, fungeert u als de brug tussen het ontwerp en de uitvoering. Op deze manier zorgt u dat elk project met precisie en efficiëntie wordt uitgevoerd.

Bent u geïnteresseerd in een vacature als werkvoorbereider?

Wat houdt de vacature als werkvoorbereider in?

De werkvoorbereider die gezocht wordt voor de functie bij ons gecertificeerde lasbedrijf, speelt een belangrijke rol. U bent verantwoordelijk voor het in kaart brengen van projecten, het voorbereiden van materiaallijsten en het plannen van de werkzaamheden binnen ons bedrijf. Daarnaast bewaakt u de voortgang, signaleert u eventuele knelpunten en stuurt u bij waar nodig. De werkvoorbereider die bij ons gezocht wordt, beschikt over diverse eigenschappen. Communicatie is key; u onderhoudt nauw contact met zowel de lassers op de vloer als het management om te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Ook houdt u rekening met veiligheidsvoorschriften en zorgt u dat kwaliteitsstandaarden te allen tijde worden nageleefd. Het is een rol die zowel technische expertise als een sterk organisatorisch vermogen vereist.

Image 1 Image 2 Image 3

Solliciteer voor de functie als werkvoorbereider

Ziet u uzelf als de drijvende kracht achter succesvolle lasprojecten en wilt u graag aan het werk binnen de lasindustrie? Heeft u een scherp oog voor detail en herkent u zich in de werkvoorbereider die gezocht wordt binnen onze vacature? Overweeg dan om te solliciteren naar de vacature van fulltime werkvoorbereider. Mocht u meer interesse hebben in het directe laswerk, dan hebben wij ook posities openstaan voor ervaren lassers. Elke rol binnen ons team is onsmisbaar en wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde professionals die onze passie voor kwaliteit delen. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de volgende stap in uw carrière!

Copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden Vlot Staal B.V.