✔ Ontwerpen op maat

✔ Gecertificeerde lassers

✔ Directe benadering

Vacature werkvoorbereider

Bent u op zoek naar een vacature voor een fulltime functie als werkvoorbereider? Bij Vlotstaal zijn wij middels een vacature op zoek naar een werkvoorbereider met passie voor techniek. De werkvoorbereider die bij ons gezicht is vormt de sleutel tot succesvolle projecten binnen de techniek. Het voorbereiden van laswerkzaamheden vereist niet alleen technisch inzicht, maar ook organisatorisch talent. In deze rol fungeert u als de brug tussen het ontwerp en de uitvoering, waarbij u ervoor zorgt dat elk project met precisie en efficiëntie wordt uitgevoerd.

Bent u op zoek naar een vacature?

Neem direct contact op

Wat houdt de vacature voor de functie van fulltime werkvoorbereider in?

De werkvoorbereider die gezocht is bij ons bedrijf dat gecertificeerd is in lassen, speelt een cruciale rol. U bent verantwoordelijk voor het in kaart brengen van projecten, het voorbereiden van materiaallijsten en het plannen van de werkzaamheden binnen ons bedrijf. Daarnaast bewaakt u de voortgang, signaleert u eventuele knelpunten en stuurt u bij waar nodig. De werkvoorbereider die bij ons gezocht is beschikt over diverse eigenschappen. Communicatie is key; u onderhoudt nauw contact met zowel de lassers op de vloer als het management om te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Ook houdt u rekening met veiligheidsvoorschriften en zorgt u dat kwaliteitsstandaarden te allen tijde worden nageleefd. Het is een rol die zowel technische expertise als een sterk organisatorisch vermogen vereist.

Image 1 Image 2 Image 3

Solliciteer en word deel van ons team

Ziet u uzelf als de drijvende kracht achter succesvolle lasprojecten en wilt u graag aan het werk binnen de lasindustrie? Heeft u een scherp oog voor detail en herkent u zich in de werkvoorbereider die gezocht is binnen onze vacature? Overweeg dan om te solliciteren naar de vacature van werkvoorbereider. Mocht u meer interesse hebben in het directe laswerk, dan hebben wij ook posities openstaan voor ervaren lassers. Elke rol binnen ons team is cruciaal en wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde professionals die onze passie voor kwaliteit delen. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de volgende stap in uw carrière!

Copyright 2023 - Alle rechten voorbehouden Vlot Staal B.V.