✔ Ontwerpen op maat

✔ Gecertificeerde lassers

✔ Directe benadering

Lassen als werk is niet zomaar een beroep; het is een ambacht dat precisie, vaardigheid en toewijding vereist. Bij Vlotstaal wordt elke lasser gezien als belangrijk onderdeel van het team. Wanneer u komt werken bij ons bedrijf in Groot-Ammers, kunt u uw vaardigheden verbeteren en tegelijktijdig werken aan uitdagende projecten in de industrie.

Bent u geïnteresseerd in een vacature als lasser?

Als lassen uw passie is, kunt u bij ons aan het werk

Werken als lasser is veelzijdig en uitdagend. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van nieuwe technieken, zoals robotlassen. Of u nu aan het begin van uw carrière staat of al jaren ervaring heeft, bij ons gecertificeerde lasbedrijf hebben we een plek voor u. Onze vacatures in laswerk weerspiegelen de diverse mogelijkheden binnen dit gebied en bieden kansen voor zowel groei als specialisatie. Hier zijn enkele van onze openstaande vacatures:

We leggen de lat hoog als het gaat om de kwaliteit en precisie van ons laswerk. Van kleine, persoonlijke projecten tot grote industriële constructies, wij zorgen ervoor dat elk detail met de hoogste nauwkeurigheid wordt behandeld. Dit maken wij mogelijk met onze moderne machines en ervaren vakmensen.

Image 1 Image 2 Image 3

Solliciteer bij ons en begin aan uw toekomst binnen de lasindustrie

Wilt u van lassen uw werk maken? Wij nodigen u uit om contact op te nemen en uw interesse kenbaar te maken. Ons team staat klaar om u meer te vertellen over de unieke kansen die wachten in de wereld van lassen. Kom werken bij ons en laat uw passie voor lassen niet alleen een hobby zijn, maak er uw carrière van!

Copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden Vlot Staal B.V.