✔ Ontwerpen op maat

✔ Gecertificeerde lassers

✔ Directe benadering

Lassen als werk

Lassen als werk is niet zomaar een beroep; het is een ambacht dat precisie, vaardigheid en toewijding vereist. Bij een gecertificeerd bedrijf zoals Vlotstaal wordt elke lasser gezien als een essentieel onderdeel van het team, toegewijd aan het leveren van hoogwaardige resultaten. Werken bij een bedrijf dat erkend is voor zijn expertise, betekent dat u uw vaardigheden kunt perfectioneren en tegelijkertijd bijdraagt aan toonaangevende projecten in de industrie.

Bent u op zoek naar een bedrijf die doet aan lassen?

Neem direct contact op

Als lassen uw passie is, kunt u bij ons aan het werk

 

Werken als lasser is veelzijdig en uitdagend. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van nieuwe technieken, zoals robotlassen. Of u nu aan het begin van uw carrière staat of al jaren ervaring heeft, bij Vlotstaal hebben we een plek voor u binnen ons gecertificeerd lasbedrijf. Onze vacatures weerspiegelen de diverse mogelijkheden binnen het laswerk en bieden kansen voor zowel groei als specialisatie. Hier zijn enkele van de vacatures die momenteel beschikbaar zijn:

  • Vacature voor werkvoorbereider: Bent u georganiseerd, detailgericht en heeft u een achtergrond in lassen? Als werkvoorbereider speelt u een cruciale rol in het plannings- en voorbereidingsproces, waarbij u ervoor zorgt dat onze projecten soepel en efficiënt verlopen.
  • Vacature voor lasoperator: Ideaal voor diegenen die zowel technisch onderlegd zijn als affiniteit hebben met geautomatiseerde systemen. Als lasoperator bedient u onze geavanceerde lasmachines en zorgt u voor een onberispelijke productie.
  • Vacature voor een ervaren lasser: Voor diegenen die hun sporen al hebben verdiend in de laswereld en op zoek zijn naar een plek waar hun vaardigheden en expertise volledig tot hun recht komen. U zult werken aan complexe en uitdagende projecten die vakmanschap vereisen.

 

Image 1 Image 2 Image 3

Solliciteer bij ons en begin aan uw toekomst binnen de lasindustrie

Bent u enthousiast geworden en wilt u van lassen uw werk maken? Wij nodigen u uit om contact op te nemen en uw interesse kenbaar te maken. Ons team staat klaar om u meer te vertellen over de unieke kansen die wachten in de wereld van lassen. Kom werken bij ons en laat uw passie voor lassen niet alleen een hobby zijn, maak er uw carrière van!

Copyright 2023 - Alle rechten voorbehouden Vlot Staal B.V.