WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Vlotstaal is specialist op het gebied van (gecertificeerd) lassen, gerobotiseerd lassen, metaalbewerking en engineering. Onze klanten zijn werkzaam in branches als de offshore, petrochemie en kranenbouw. Door continu te investeren in moderne machines, zorg te dragen voor de beste arbeidsomstandigheden en opleidingen voor onze werknemers, blijven wij klaar voor de toekomst.

Vlotstaal is op zoek naar een ervaren lasser. Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het aflassen van constructies en machineonderdelen door middel van doorlassingen en hoeklassen in meerdere lagen. Een deel van het laswerk wordt regelmatig gekeurd door externe bureaus.

Wij zoeken daarom een collega met aantoonbare werkervaring in zowel lassen als samenstellen en in het bezit van lasniveau 3. Een goede werkhouding, mentaliteit en leergierigheid spreken in ons optiek voor zich.

Wil je meer weten over ons bedrijf neem dan contact op met Gerrit Vlot (0184 601108) of stuur je sollicitatie met CV naar info@vlotstaal.nl of

Vlotstaal BV – Energieweg 16 -2964 LE Groot Ammers

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

STAGES

Vlotstaal is een erkend leerbedrijf en werkt samen met het OOM en de stichting SBB. Wij hebben een ervaren praktijkbegeleider die onze stagiaires begeleidt zowel tijdens snuffelstages als tijdens BBL-trajecten. Mocht je interesse hebben in een stage of leren/werken traject bij Vlotstaal, neem dan contact op met Gerrit Vlot ( 0184 601108 of via info@vlotstaal.nl)
Copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden Vlot Staal B.V.