Vlotstaal feleciteert De Goey Kaas

De Goey gefeliciteerd met de beste kaasboxen van de wereld!


Meer
Vlot Staal steunt SIMAV

Het onderhoud van de Scheiwijkse Molen wordt mede mogelijk gemaakt door Vlotstaal.


Meer
Sterk robotlaswerk

Vol trots presenteren wij ons label “Vlotstaal Sterk Robotlaswerk”. Wij hebben gemeend onze jarenlang opgebouwde kennis en kunde op het gebied van robotlassen uit te breiden en hebben hal 3 volledig ingericht met lasrobots.


Meer
Kaasboxen zijn maatwerk producten

Door onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van de productie van kaasboxen, heeft Vlotstaal een groot aantal boxen in opdracht gekregen.


Meer
Uitbreiding machinepark met robotinstallatie.

Vlot Staal vergroot haar activiteiten op het gebied van robotlassen. Om aan de vraag vanuit de markt te kunnen voldoen hebben wij ons machinepark uitgebreid met 4 OTC lasrobots.


Meer
De Vlotste verbinding is geplaatst.

“Vlot Staal heeft de ‘mooiste brug’ van Ammers geplaatst”, aldus belangstellende buurtbewoners uit Groot-Ammers die aanwezig waren bij het plaatsen van de brug.


Meer
Vlot Staal gaat voor duurzaam

Wij hebben ons  energieverbruik  verduurzaamd door de aankoop van Eneco EcoPower – door de overheid erkende duurzame wind- en waterkrachtbronnen-.


Meer
Vlot Staal behaald nen-en-iso 3834-2 certificaat

Onder toeziend oog van Lloyds heeft Vlot Staal het NEN-EN-ISO 3834-2 certificaat behaald, het hoogst haalbare internationaal erkende laskwaliteitsysteem.


Meer
Vlot staal sponsort een aquarium…..

De rondvaarboort MS Onrust verzorgt natuurvaartochten op de Oosterschelde waarbij de bezoekers kunnen genieten van de absolute rust en schoonheid die dit gebied kenmerkt.


Meer
Nieuwe dubbelkoloms volautomatische lintzaagmachine

Vlot Staal beschikt sinds kort over een volautomatische lintzaagmachine met automatisch verstek model. Ieder werkstuk kan automatisch van verschillende verstekhoeken voorzien worden.


Meer
Copyright 2021 - Alle rechten voorbehouden Vlot Staal B.V.