Robotlassen is de toekomst van efficiënte en nauwkeurige metaalbewerking. Bij Vlotstaal combineren we sterk Robotlaswerk met state-of-the-art robot lasmachines. Met onze uitgebreide ervaring met lasrobots zijn we in staat om de machines snel in te stellen en uw productie direct te starten. Dankzij continue innovatie en verbetering kiezen wij moeiteloos de juiste configuraties voor robotlaswerkzaamheden, waardoor u verzekerd bent van kwalitatieve, klein seriematige laswerkzaamheden tegen scherpe tarieven en korte levertijden.

Waarom kiezen voor robotlassen?

Binnen het brede spectrum van diensten die Vlotstaal aanbiedt, bieden we de optie om te kiezen tussen traditioneel handlassen en geavanceerd robotlassen. We stemmen onze aanpak af op de specifieke eisen voor ieder project, al vanaf het offerteproces. De voordelen van robotlassen zijn talrijk, vooral wanneer het gaat om seriematig werk. Niet alleen biedt het aanzienlijke kostenbesparingen, maar dankzij onze geavanceerde lasrobots kunnen producten met ongekende precisie keer op keer worden gereproduceerd. Hoewel robotlaswerkzaamheden ongeëvenaarde voordelen bieden in termen van snelheid en nauwkeurigheid, erkennen we dat handmatig lassen soms de voorkeur heeft. Wat uw behoefte ook is, bij Vlotstaal krijgt u altijd het beste van beide werelden doordat wij gecertificeerd zijn in lassen.

Neem de stap naar toekomstgericht lassen

Overweegt u de overstap naar robotlassen of wilt u meer weten over de robotlaswerkzaamheden die wij aanbieden? Laat Vlotstaal u begeleiden op deze reis naar innovatie en efficiëntie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek de voordelen van samenwerken met hét bedrijf met een robotlasexpertise. Wilt u zelf aan het werk als lasser? Wij hebben diverse vacatures openstaan. Bekijk bijvoorbeeld onze vacature voor lasoperator.


ISO 9001
ISO 3824-2

Copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden Vlot Staal B.V.