Sterk Robotlaswerk door Vlotstaal

Heeft u een vraag?

Sterk Robotlaswerk, daarvoor zij wij u van dienst met onze robotlas machines. Gezien onze jarenlange ervaring met lasrobots kunnen wij de machines snel instellen en de productie starten. Wij verbeteren continu en weten daardoor snel  de juiste configuraties te kiezen voor het aansturen van robotlassen. Hiermee zijn de meest hoogwaardige, klein seriematig, laswerkzaamheden uit te voeren tegen overzichtelijke kosten en met een korte levertijd.

certificaat ISO 9001
ISO 3824-2

De voordelen van robotlassen zijn

Constante gegarandeerde kwaliteit
Korte levertijd
Voor kleine series al rendabel

Wanneer kiezen voor robotlassen?

In het totale aanbod van Vlotstaal kunnen wij afhankelijk van de opdracht flexibel schakelen tussen handlassen en Robotlassen. Rekeninghoudend met eisen van onze klanten, dat doen wij al meteen bij de het uitbrengen van de offerte en bij aanvang van de opdracht. Robotlassen heeft als voordeel dat het bij seriematig werk een groot kostenbesparend effect heeft. Bij robotlassen ligt deze verhouding anders dan bij handmatig lassen. Is de lasrobot eenmaal ingesteld dan kan een oneindig aantal producten met grote nauwkeurigheid worden herhaald.  Dan profiteert men van de hoge kwaliteit en de hoge nauwkeurigheid van het robotlaswerk. Vlotstaal heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met Robotlassen wat samen met de sterk verbeterde machines ons in staat stelt al bij kleinere opdrachten te werken met robotlassen. Maar dat is niet altijd de beste oplossing, soms is het beter om handmatig te lassen Juist omdat Vlotstaal, sterk in laswerk beide aanbied kiezen klanten voor ons.

"Vlotstaal is betrouwbaar, levert kwaliteit en dat met een directe benadering"

- Arjan Zijderlaan / IHC SAS Offshore

"Het zijn vakmensen, die hun afspraken nakomen en met beide benen op de grond staan"

"Vlotstaal denkt mee hoe het product te kunnen verbeteren en optimaliseren en kan snel leveren en houdt zich aan de afspraken"

Diversen
Gecertificeerd Laswerk
Robotlassen
Werkstukken
Diversen
Gecertificeerd Laswerk
Robotlassen
Werkstukken