✔ Ontwerpen op maat

✔ Gecertificeerde lassers

✔ Directe benadering

Wordt er door u laswerk gezocht? Vlotstaal in Groot-Ammers is dé specialist op het gebied van professioneel laswerk en wij zoeken altijd nieuwe medewerkers. Wij zijn toegewijd aan kwaliteit en precisie in elk project dat wij aannemen. Als toonaangevend bedrijf binnen de lasindustrie, begrijpen wij de complexiteit en de technische eisen van moderne lasopdrachten. Wanneer u onderdeel wordt van ons team, gaat u aan de slag met kleinere klussen tot grote constructieprojecten.

Bent u een ervaren lasser en wordt er door u laswerk gezocht?

Laswerk gezocht bij een innovatief bedrijf

Wanneer er door u laswerk gezocht wordt, zit u goed bij ons, een gecertificeerd lasbedrijf dat continu investeert in de laatste technologieën. Onze expertise in robotlassen verhoogt de precisie en efficiëntie van het lasproces, waardoor we consistente resultaten van hoge kwaliteit kunnen leveren. Er staan altijd vacatures open voor gekwalificeerde lassers die willen werken in een vooruitstrevende omgeving. Uw kennis en vaardigheden kunnen bij ons verder ontwikkeld worden, waardoor u bijdraagt aan topklasse projecten.

Image 1 Image 2 Image 3

Solliciteer voor een van onze functies

Wanneer er door u laswerk gezocht wordt, nodigen we u uit om onze vacatures te bekijken en te solliciteren. Bij ons krijgt u de kans om uw vaardigheden in automatisch lassen te vergroten en deel uit te maken van een dynamisch team dat streeft naar innovatie en kwaliteit. Ontdek hoe u kunt bijdragen aan onze projecten door uw vakmanschap in te zetten.

Copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden Vlot Staal B.V.