GECERTIFICEERD KWALITEIT STAALWERK

Welke meerwaarde hebben wij als Vlotstaal ten opzichte van andere bedrijven uit onze branche? Wij leggen dat graag zo uit;

Onze belofte is dat u een kort traject van prijsopgave tot de daadwerkelijke leveringen heeft. Onze professionele gecertificeerde lassers en metaalbewerkers realiseren de meest uiteenlopende constructies. Ongeacht de afmetingen leveren wij producten af met de grootst mogelijke nauwkeurigheid. Door onze jarenlange ervaring en gestructureerde werkwijze is het voor ons geen probleem om kwalitatief hoogstaande werkstukken af te leveren, uiteraard voorzien van alle gevraagde documenten en certificaten. Tevens maken wij al jaren manufactering databooks voor onze klanten. De kwaliteit van de databooks worden keer op keer door onze klanten gewaardeerd. Snelheid en oplossingsgerichtheid zit in onze genen en je mag ons altijd aan deze belofte herinneren, zo overtuigd zijn wij van onze dienstverlening.

Voor een aantal van onze klanten in onder andere de cabine- en kassenbouw hebben wij doordachte productielijnen opgezet voor kort seriewerk en doorlopend werk.


ISO 9001:2015
ISO 3824-2


NEN-EN-ISO 9606-1
NEN-EN-ISO-15607
NEN-EN 15614-1
ASME IX
AWS D1.1

Copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden Vlot Staal B.V.