✔ Ontwerpen op maat

✔ Gecertificeerde lassers

✔ Directe benadering

Een vacature voor de functie van lasoperator: een unieke kans om deel uit te maken van een ervaren team binnen een vooraanstaand bedrijf in de lasindustrie. Bent u gepassioneerd over lassen en zoekt u een positie waarbij u kunt werken met moderne lasapparatuur en -technologieën? Dan is dit de perfecte gelegenheid om uzelf aan te sluiten bij Vlotstaal in Groot-Ammers.

Bent u geïnteresseerd in een vacature als lasoperator?

Wat houdt de vacature voor lasoperator in?

De rol van een lasoperator is belangrijk voor elk project binnen ons gecertificeerde lasbedrijf. Als lasoperator bent u verantwoordelijk voor het bedienen van lasmachines, het uitvoeren van kwaliteitscontroles en het waarborgen van de hoogste normen in lasprestaties. Kennis van de nieuwste lastechnieken en een oog voor detail zijn noodzakelijk. Daarnaast wordt er van u verwacht dat u nauw samenwerkt met andere teamleden, zoals de werkvoorbereider, om de workflow te optimaliseren en eventuele problemen vroegtijdig te signaleren. Uiteraard zijn opleiding en bijscholing belangrijk, en ons bedrijf biedt regelmatige trainingen om ervoor te zorgen dat ons team aan de top van de industrie blijft, bijvoorbeeld met innovatieve technieken als robotlassen.

Image 1 Image 2 Image 3

Zet de volgende stap in uw carrière

Voelt u zich aangesproken door vacature voor de functie van lasoperator? Of heeft u wellicht interesse in een van onze andere vacatures voor lassers? Wij nodigen u uit om contact op te nemen en meer te ontdekken over de kansen die wij bieden. Ons team is een samenkomst van passie, expertise en toewijding. Als u klaar bent om bij te dragen aan baanbrekende projecten binnen de lasindustrie, solliciteert u direct.

Copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden Vlot Staal B.V.