✔ Ontwerpen op maat

✔ Gecertificeerde lassers

✔ Directe benadering

Bij Vlotstaal in Groot-Ammers hebben wij diverse vacatures voor laswerk openstaan voor professionals in de lasindustrie. Als u op zoek bent naar een plek waar uw lasvaardigheden gewaardeerd en verder ontwikkeld kunnen worden, zit u bij ons goed. Wij bieden u de kans om te werken in een stimulerende omgeving die innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel draagt.

Bent u geïnteresseerd in een vacatures voor laswerk?

Uitdagende vacatures voor laswerk

Als een gecertificeerd lasbedrijf, hebben wij altijd vacatures voor laswerk beschikbaar die uitdaging bieden en professionele groei stimuleren. Onze robotlasexpertise stelt ons in staat om complexe lasopdrachten uit te voeren met een consistent hoge kwaliteit, wat belangrijk is voor projecten die nauwkeurigheid en betrouwbaarheid vereisen. Onze huidige openstaande posities omvatten:

Elke functie speelt een belangrijke rol binnen onze dynamische operaties en biedt de kans aan om met moderne technologieën te werken en uw vaardigheden te verdiepen. Dit maakt elke positie binnen ons team niet alleen een baan, maar een carrière met toekomstperspectief.

Image 1 Image 2 Image 3

Solliciteer voor een van onze functies

Als u op zoek bent naar vacatures voor laswerk en een carrière wilt opbouwen bij een innovatief bedrijf, bekijk dan onze openstaande functies. Wij bieden u de kans om deel uit te maken van een team dat toonaangevend is in de metaalbewerkingsindustrie. Solliciteer vandaag nog en word deel van ons team.

Copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden Vlot Staal B.V.